BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen

                             

+316 53 95 33 59    info@bags-bags.nl        

Wie zijn wij

Bags & Bags is een gespecialiseerd bedrijf in maatwerk Retailverpakking.

Wij houden ons bezig met het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingsmaterialen voor retail en non-food. Verpakkingen in de breedste zin van het woord: papieren en plastic draagtassen, kledinghoezen, pp woven tassen, nylon tassen, rugtassen, geschenkdozen, vloeipapier, etiketten alles custom made.

Uw verpakking is uw visitekaartje buiten uw winkel, iets waar u trots op wilt zijn!

Regelmatig worden draagtassen en kledinghoezen door uw klanten hergebruikt, wat voor u natuurlijk uiterst belangrijk is.
Wij vinden het daarom van het grootste belang om verpakkingen te maken die perfect aansluiten bij uw product, huisstijl en gewenste uitstraling. Materiaal, ontwerp en kleur zijn hierin onderdelen die meetellen.

Graag adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden en ook brengen wij u op de hoogte van de laatste trends op verpakkingsgebied.
Materialen veranderen; van traditioneel papier naar luxe laminaten, van een kleur pms naar zilver- of goud foliebedrukking, van veelkleurig naar minimalistisch of juist van eenvoudig naar uitbundig. Dit alles is afhankelijk van het resultaat wat u wenst te bereiken en bij het maken van een keuze zijn wij u graag behulpzaam.

Er zijn zoveel wensen en om hier zo goed mogelijk op in te kunnen spelen, maken wij gebruik van professionele DTP-ers die de lay out van uw verpakking kunnen verzorgen of kunnen aanpassen. Hiermee zijn wij dus uiterst flexibel en vooral creatief!

Graag geven wij u een indruk van onze klanten én producten en verwijzen u hiervoor naar onze producten.

U kunt uiteraard een offerte aanvragen via onze website, maar veel liever maken wij een afspraak om u persoonlijk te kunnen adviseren, een indruk te krijgen van uw huidige verpakkingsmaterialen en uw wensen zélf te horen.

BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen en verpakkingsmateriaal!