BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen

                             

+316 53 95 33 59    info@bags-bags.nl        

Verzenddozen

 

Heeft u ooit verlangd naar verzenddozen die niet alleen functioneel zijn, maar ook de uitstraling en het imago van uw bedrijf weerspiegelen? Zoek niet verder! Onze verzenddozen en webshopdozen met logo bedrukking in uw huisstijl zijn de perfecte oplossing.

BAGS&BAGS biedt aangepaste verzenddozen en webshopdozen met uw eigen logo. Deze dozen worden op maat gemaakt en zijn gemaakt van stevig rib-karton in een natuurlijke bruine kleur.

U kunt kiezen voor eco bruin of witte afplakopties, evenals een Amerikaanse vouwbodem of een handige sluitklep. Een sluitstrip is ook mogelijk, wat handig is voor retourzendingen.

Onze verzenddozen kunnen worden bedrukt met vrijwel elk ontwerp, variërend van 1 en 2 kleuren PMS tot full colour. We werken nauw met u samen om de gewenste uitvoering te bepalen.

Door hun premium en hoogwaardige uitstraling worden deze dozen vaak hergebruikt, bijvoorbeeld voor thuisopslag, waardoor ze een uitstekende reclame zijn voor uw merk.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog actie en geef uw verzendingen een professionele en gepersonaliseerde uitstraling. Neem contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen en verpakkingsmateriaal!