BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen

                             

+316 53 95 33 59    info@bags-bags.nl        

Non woven & PP woven draagtassen

 

Val op tussen de massa met onze hoogwaardige non woven en pp woven draagtassen. Met onze op maat gemaakte bedrukking breng je jouw merk tot leven en maak je een blijvende indruk op je klanten.

BAGS&BAGS biedt volledig gepersonaliseerde en op maat gemaakte draagtassen van Non Woven of PP woven materiaal met uw logo. Deze tassen zijn voorzien van handige schouder draagkoorden of korte hengsels van hetzelfde materiaal, of stevig nylon band voor een luxe uitstraling.

U kunt kiezen uit diverse bedrukkingsopties, waaronder 1 en 2 kleuren PMS of full colour. Daarnaast kunnen de PP woven tassen ook worden bedrukt met een eco-look ontwerp.

We werken nauw met u samen om aan uw wensen als opdrachtgever te voldoen. Door het duurzame gebruik van deze prachtige Non Woven of PP woven draagtassen met een hoogwaardige uitstraling, creëert u uitstekende reclame voor uw merk.

Wacht niet langer. Het is tijd om actie te ondernemen. Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde pp woven draagtassen en geef jouw bedrijf een boost. Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw merk.

BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen en verpakkingsmateriaal!