BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen

                             

+316 53 95 33 59    info@bags-bags.nl        

Plastic draagtassen

 

Last van saaie draagtassen? Verbeter uw merkidentiteit met onze plastic draagtassen met logo bedrukking. Val op, maak indruk en vergroot het bereik naar potentiële klanten.

BAGS&BAGS biedt een assortiment hoogwaardige plastic draagtassen gemaakt van LDPE- of HDPE-folie. Onze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, gekleurd of transparant) en kunnen worden voorzien van uw logo in 1 of 2 kleuren PMS.

We bieden ook de mogelijkheid van full colour bedrukking, in overleg. Daarnaast bieden we flexibele webshopzak-verpakkingen aan, bedrukt en voorzien van een retourstrip.

Wij begrijpen dat niet alleen de kwaliteit belangrijk is, maar ook een kwalitatieve uitstraling van uw verpakking. Daarom bieden wij maatwerk bedrukking aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog actie en laat uw merk schitteren met onze plastic draagtassen. Vergroot uw zichtbaarheid, versterk uw merkimago en laat uw bedrijf groeien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.

BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen en verpakkingsmateriaal!