BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen

                             

+316 53 95 33 59    info@bags-bags.nl        

Kledinghoezen

 

Maak je bedrijf onvergetelijk met onze kledinghoezen!
Met onze op maat bedrukte kledinghoezen zal je onderneming gegarandeerd opvallen. Onze kledinghoezen met logo bedrukking zijn de perfecte manier om je professionele imago te versterken.

BAGS&BAGS biedt stijlvolle kledinghoezen aan die volledig op maat gemaakt worden en bedrukt kunnen worden met uw eigen logo. Deze hoezen zijn vervaardigd van duurzaam non-woven materiaal en zijn beschikbaar in verschillende basiskleuren.

Ze zijn uitgerust met een handige sluitrits en comfortabele draaghengsels. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een vouwmodel met een rits aan de zijkant en/of een shirtpocket.

Onze kledinghoezen kunnen bedrukt worden met uw logo, in 1 of 2 kleuren PMS. We zullen altijd samen met u de uitvoering afstemmen.

Uit ervaring weten we dat onze praktische en hoogwaardige hoezen langdurig gebruikt worden. Ze bieden uitstekende bescherming aan uw kleding, bijvoorbeeld tijdens reizen en weekendjes weg. Op deze manier fungeren onze hoezen als effectieve reclame voor uw merk.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze gelegenheid om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog actie en bestel onze kledinghoezen met logo bedrukking. Versterk je professionele uitstraling en laat een blijvende indruk achter bij je klanten.

BAGS&BAGS is uw specialist in draagtassen en verpakkingsmateriaal!