BAGS&BAGS de specialist in draagtassen

Custom made designs

Uitgebreid assortiment

Persoonlijke services

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij kunnen ons voorstellen dat u op voorhand een aantal vragen heeft. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen, waarop wij u graag een antwoord geven.

– Ik heb het snel nodig. Wat is de levertijd?

Levertijd is afhankelijk van of de tassen in Azie, ca. 12-14 weken, of in Europa (EU) ca. 5-7 weken geproduceerd worden en dit nadat u het definitive uw ontwerp heeft goedgekeurd.

In overleg en bij fixed deadlines kunnen wij een deel van uw bestelling (bijv. enkele dozen) vanuit Azie via luchtvracht, sneller laten leveren en dan bedraagt de levertijd slechts 8 tot 9 weken, hiervoor berekenen wij u dan het meest optimale tarief.

Ik wil een originele draagtas, maar heb nog geen ontwerp.

Geen probleem. Wij bespreken uw wensen en laten vervolgens enkele ontwerpen voor u samenstellen waaruit u een keuze kunt maken.

– Hoe weet ik zeker dat ik de juiste keuze maak en dat ik de draagtas krijg die ik wil?

In overleg kunnen wij bij bepaalde modellen vooraf één proeftas voor u maken. Hiermee kunt u zien of het formaat, materiaal, kleur, ontwerp, opdruk en dergelijke precies zijn zoals u wenst. Is dit niet het geval dan passen wij dit aan. De kostenbijdrage hiervoor berekenen wij in overleg eenmalig.

– Wat is het minimale aantal wat ik kan bestellen?

Dit kan bij luxe papieren tassen al vanaf 1.000 stuks en bij plastic tassen vanaf 5.000 stuks. Voor bedrukte kledighoezen ook vanaf 1.000 stuks. Overige producten en/of specials in overleg.

– Ik heb geen opslagmogelijkheden en daarom kan ik niet zulke grote aantallen bestellen.

Geen probleem. In overleg kunnen wij met u deelleveringen afspreken. Wij maken een voorstel voor u om uw producten op verschillende momenten te leveren en in de tussentijd zorgen wij ervoor dat deze veilig worden opgeslagen.

– Ik heb verschillende offertes aangevraagd en de prijzen zijn erg verschillend. Hoe kan dat?

Dit heeft vooral te maken met kwaliteitsverschillen. Verschillen kunnen ontstaan door:

  • kwaliteit van het gebruikte materiaal en productie methode.
  • grammage of mirons, ofwel dikte van het materiaal deze zijn erg prijsbepalend en soms kan hierdoor toch een prijsvoordeel te behalen zijn zonder afbreuk te doen aan de looks van het product.
  • wel of geen extra versteviging in de tas (bodemkarton of versteviging in de randen waardoor de tas beter in model blijft)
  • laminaat of juist niet ….
  • wij adviseren u hierin uiteraard graag

Al deze aspecten hebben invloed op de prijs, maar vooral ook op de uitstraling van uw product. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en welke invloed dit heeft op de prijs. Deze is uiteraard belangrijk en adviseren u de juiste prijs kwaliteit verhouding. Straks staat toch úw naam op de verpakking en zal vooral het eindproduct helemaal naar uw zin moeten zijn.

– Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Zodra uw bestelling binnen is, nemen wij contact met u op en maken een afspraak op welke dag en tijd deze bij u geleverd kan worden. Uw bestelling wordt geleverd in deugdelijke kartonnen dozen. Deze dozen zijn weer op een pallet geplaatst. Afhankelijk van uw situatie (winkel of magazijn) maken wij afspraken met u over de aflevering ter plaatse.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact (druk op contact en dan een automatische link naar email en juiste emailadres) met ons op. Onze adresgegevens vindt u hier.

– Hoe zit het met de nieuwe verpakkingsbelastingIn dit document vind u hier meer informatie over.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht