BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Shoppers kopen

Bent u van plan om shoppers te kopen? Dan kunt u terecht bij dé specialist op het gebied van retailverpakking, namelijk BAGS&BAGS. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ook uw gewenste draagtassen geheel op maat ontwerpen, vervaardigen en leveren. Afhankelijk van uw wensen en onze expertise kunnen wij de ideale boodschappentas voor u, geheel op maat, realiseren. Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Shoppers kopen: veel mogelijkheden voor het genereren van naamsbekendheid

Het kopen van shoppers, ofwel boodschappentassen, op maat is geen onverstandig idee. U komt ze namelijk overal tegen in het straatbeeld en zijn bijzonder duurzaam.

Zo is een shopper ideaal voor consumenten voor de wekelijkse boodschappen. Dit is echter niet de enige reden dat u er goed aan doet om shoppers te kopen. Het dient als uitstekend promotiemiddel voor uw organisatie. Shoppers met een bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp doen het bijvoorbeeld goed op beurzen en evenementen. Klanten zijn bovendien uw visitekaartje.

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in de retailverpakkingen van BAGS&BAGS? Maak dan een afspraak met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 06 – 53 95 33 59. Wij bespreken de mogelijkheden met u en horen graag wat uw wensen zijn. Het bovenstaande telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze dienstverlening.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht