BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Retail tassen

Retail tassen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn de welbekende plastic tassen, maar hiervoor moet tegenwoordig verplicht een kleine bijdrage worden gevraagd. Plastic tassen zijn vaak niet erg milieuvriendelijk. Daarom zijn er tegenwoordig duurzame alternatieven op de markt.

Mooie retail tassen gemaakt van duurzame materialen

Tegenwoordig worden tassen gemaakt van materialen die veel langer meegaan dan plastic. Zo gaan ze niet zo snel meer stuk en kunnen ze een veel groter gewicht aan. Denk hierbij niet alleen aan big shoppers, maar ook aan papieren tassen die van stevig materiaal gemaakt worden. Big shoppers en papieren retail tassen zijn bij Bags&Bags verkrijgbaar in een moderne kraft variant in een duurzame of milieuvriendelijke uitvoering.

Altijd op de hoogte van de laatste trends

Ook in de markt van retail tassen zijn er trends en ontwikkelingen. Zo veranderen de materialen die gebruikt worden. Van traditioneel papier tot luxe karton en van felle kleuren tot een foliebedrukking in zilver of goud. Designs zijn tegenwoordig wat minimalistischer. Een ontwerp hangt uiteraard af van uw persoonlijke smaak en keuze. Wij helpen u graag in het maken van deze keuze bij het ontwerpen van uw retail tassen.

Persoonlijk ontwerp

Heeft u al een idee over het ontwerp voor uw retail tassen? Wilt u uw eigen logo, een foto of andere afbeelding laten drukken op uw tas? Wij bespreken graag uw persoonlijk ontwerp met u. Heeft u nog geen idee hoe uw retail tassen eruit moeten komen te zien? Dan brengen wij u graag op ideeƫn. Bel voor het maken van een afspraak met hen naar +31 6 53 95 33 59.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS isĀ gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht