BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

PP woven draagtassen

Bent u van plan om non woven of PP woven draagtassen aan te schaffen? Dan doet u het goed om eens het uitgebreide aanbod van BAGS&BAGS te bekijken. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel het ontwerpen, vervaardigen als het leveren van diverse soorten draagtassen en andere retailverpakkingen. Alle verpakkingen worden geheel op maat gemaakt, zodat de draagtassen volledig aansluiten op uw wensen en bedrijfsidentiteit. Wij horen graag waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

PP woven en non woven draagtassen van uitstekende kwaliteit

Tegenwoordig worden draagtassen veelvuldig hergebruikt door consumenten. Voor u als retailer is het belangrijk om hierop in te spelen en over te gaan tot de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige en duurzame draagtassen.

Tevens draagt deze duurzame en milieuvriendelijke uitstraling bij aan het verbeteren van uw imago. Non woven en PP woven draagtassen zijn voorbeelden die doorgaans veel gebruikt worden. De deskundige medewerkers van BAGS&BAGS kunnen u uitstekend adviseren welke draagtas passend is bij uw (winkel)formule. Hierbij kunnen wij u natuurlijk van advies voorzien als het aankomt op de bedrukking. Wij werken met professionele DTP-ers die keer op keer een unieke lay out weten te realiseren.

Benader de specialist voor op maat gemaakte draagtassen

Naast non woven en PP woven draagtassen beschikt BAGS&BAGS over veel meer draagtassen die allen op maat gemaakt worden. Zo vindt u onder andere de volgende draagtassen in ons assortiment:

  • Papieren draagtassen;
  • Kraftpapier draagtassen;
  • Plastic draagtassen;
  • Kledinghozen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of wanneer u meer informatie wenst over de dienstverlening van BAGS&BAGS.

Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 – 53 95 33 59. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit doet u via onze website en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht