BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Plastic tas met logo

Bijna iedere winkel heeft ze: een plastic tas bedrukt met eigen logo. Hoe valt u als winkelier op tussen al die plastic tassen? Kies daarom voor een aanbieder met creatieve ideeƫn, die een unieke plastic tas met logo voor u adviseert: Bags&Bags. Dit kan bijvoorbeeld met een uniek ontwerp. Behalve de standaard plastic tas is het ook mogelijk te kiezen voor een bijzondere vorm, bijvoorbeeld een plastic rugtas ontwerpen. Dat zal ongetwijfeld opvallen!

Een unieke plastic tas met logo laten maken

Met een uniek ontwerp voor uw plastic tas valt uw bedrijf echt op. Kies voor een opvallende vorm, bijvoorbeeld met plastic draaglussen of ga u voor opvallende kleuren en designs. Er is ontzettend veel mogelijk, veel meer dan u zou denken! Heeft u al een idee hoe uw plastic tas met logo eruit moet komen te zien? Laat het ons weten! We bekijken graag de mogelijkheden.

Laat uw unieke tas ontwerpen

Heeft u al een ontwerp gemaakt voor uw plastic tas? Komt er een naamlogo op of gaat u voor een opvallende lay-out in felle kleuren? Er is veel mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van kledinghoezen en dozen voor kleding en schoeisel. Bel voor het maken van een afspraak naar +31 6 53 95 33 59.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS isĀ gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht