BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Papieren draagtassen bedrukken

Bags&Bags is de specialist als u papieren draagtassen wilt laten bedrukken. Wij leveren al jarenlang de beste kwaliteit. De bedrukte papieren tassen vormen het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Niet alleen nadat uw klant uw winkel verlaat met een aankoop, maar ook als de tas wordt hergebruikt.

Papieren draagtassen bedrukken bij de specialist die deskundig advies geeft

Wij informeren u over de mogelijkheden en zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van lay-out, formaat en materiaalkeuze. Iedere gewenste lay-out kunnen wij voor u realiseren.

Papieren draagtassen in verschillende vormen

Met de verschillende modellen en uitvoeringen die papier biedt, maken wij een verpakking die precies uitdraagt waar uw winkel voor staat. Met het bedrukken van de papieren tassen met uw persoonlijke logo of andere ontwerp, maakt u er echt uw unieke tas van.

Milieuvriendelijke Kraft draagtassen

Steeds meer bedrijven hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Voor veel winkels is dit lastig, omdat zij hun product toch verpakt willen meegeven aan hun klanten, en terecht. In veel gevallen zijn dit nog altijd plastic tassen, maar omwille van het milieu zijn het steeds vaker papieren draagtassen. Maar het kan duurzamer! Kraft draagtassen zij volledig uitgevoerd in papier en hebben ook papieren handvatten, die plat of gedraaid zijn.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden bij het laten maken en bedrukken van papieren draagtassen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel ons op +31 6 53 95 33 59.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht