BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Papieren cadeautasjes

Bags&Bags bedrukt verschillende papieren tasjes, zoals cadeautasjes, met uw eigen logo. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om cadeautjes op een leuke manier in te pakken voor uw klanten, zonder dat het veel tijd kost. Zoekt u papieren tasjes met logo om de gekochte producten op een handige manier mee te kunnen geven aan uw klanten? Die maken wij graag in verschillende varianten en alle denkbare kleuren.

Luxe papieren cadeautasjes en andere tasjes met logo

Het kenmerk van papieren tasjes is dat zij een luxueuze uitstraling hebben. Zij kunnen worden verfraaid met mooie details, zoals zijden linten, strikken en met motieven naar uw ontwerp. Heeft u nog geen idee hoe uw papieren tasjes eruit moeten komen te zien? Bags&Bags heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt u graag met uw ideeën. Met onze creatieve ideeën bedenken wij de meest in het oog springende tassen.

Tassen van alle denkbare materialen

Behalve papieren tasjes met logo en cadeautasjes maken wij tassen van alle denkbare materialen. Van kleine plastic tasjes tot grote big shoppers van luxe geweven stof. Wij bieden u keuze uit de volgende soorten tassen:

  • Kraft draagtassen zijn extra milieuvriendelijke papieren tassen. Deze tassen zijn voorzien van een eveneens papieren handvat dat gedraaid of plat is. Hier kunt u ook leuke papieren cadeautasjes van laten maken.
  • PP Woven draagtassen, ofwel big shoppers, zijn leverbaar in duurzame materialen.
  • Plastic draagtassen zijn er met gestanste handgrepen maar ook met lussen. Laat bij ons ook een plastic tas in ‘gymtas-vorm’ bedrukken, die met koorden handig als rugtas gebruikt kan worden.

Behalve tassen maken wij ook bedrukte kledinghoezen voor het exclusief verpakken en vervoeren van luxe kleding en bedrukte dozen voor webshops.

Laat uw ideeën over een mooi ontwerp werkelijkheid worden

Bags&Bags bespreekt graag de mogelijkheden met u. U bereikt u ons op +31 6 53 95 33 59.

Andere bezoekers bekeken ook:

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht