BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Non woven tassen bedrukken

Laat schitterende non woven tassen bedrukken door de specialist in bedrukte tassen en dozen:     Bags&Bags. Deze tassen zijn leverbaar in verschillende kleuren en modellen. De tassen zijn erg sterk. De stof wordt bedrukt in een door u gewenste kleur en vervolgens wordt uw eigen ontwerp erop gedrukt.

Laat uw non woven tassen bedrukken met uw eigen ontwerp

Heeft u nog geen idee hoe u uw non woven tassen wilt laten bedrukken? Bags&Bags heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt u graag met uw ideeën. Met onze creatieve ideeën bedenken wij de meest in het oog springende tassen, zodat u op een gemakkelijke manier reclame maakt voor uw bedrijf. Laat uw klanten het voor u doen! Zij nemen de non woven tassen, die u heeft laten bedrukken met uw eigen logo, overal mee naartoe. Zo komt uw bedrijf bij steeds meer mensen onder de aandacht.

Verschillen tussen non woven en woven tassen

Graag adviseren wij u over de eigenschappen en verschillen in deze materialen met betrekking tot gebruik en duurzaamheid. Het voordeel van non woven tassen is dat zij sterk en duurzaam zijn. De non woven tassen zijn bijvoorbeeld gemakkelijk op te vouwen, waardoor ze handig mee te nemen zijn.

Maak een afspraak om uw eigen non woven tas te laten ontwerpen en bedrukken

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak via +31 6 53 95 33 59.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht