BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Luxe verpakkingen

Bent u op zoek naar luxe verpakkingen, zoals geschenkverpakkingen, op maat? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want BAGS&BAGS is u graag van dienst. In ruim 15 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, vervaardigen en leveren van maatwerk retailverpakkingen in de breedste zin van het woord. Van luxe papier- en kraftpapier draagtassen tot luxe geschenkverpakkingen en van nylon tassen tot kledinghoezen.

Wanneer u uw ideale verpakking heeft gevonden, wordt deze geheel op maat gemaakt. Het is wel zo prettig dat uw gekozen luxe verpakkingen voldoen aan uw wensen en aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Dit is echter niet het enige waar u op kunt rekenen bij BAGS&BAGS. Wij voorzien u van deskundig advies, stellen ons flexibel op tegenover u en zorgen voor een correcte levering. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? Wij horen het graag.

Luxe verpakkingen van de specialist: creativiteit en kwaliteit gegarandeerd

Bij BAGS&BAGS vindt u verpakkingen om uw producten een luxe uitstraling te bieden. Dit zorgt niet enkel voor een mooiere uitstraling, maar draagt tevens bij aan het optimaal presenteren van uw bedrijfsidentiteit. Wanneer u voor de luxe verpakkingen, zoals geschenkverpakkingen, van een specialist kiest, dan weet u zeker dat u kwaliteit in handen heeft. Zo zijn alle luxe verpakkingen die in ons assortiment te vinden zijn, gemaakt van stevig karton. Tevens werken wij met professionele DTP-ers die iedere verpakking voorzien van een prachtige en creatieve lay out.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Bent u er al uit en kiest u voor de luxe geschenkverpakkingen van BAGS&BAGS? Vraag dan via onze website een offerte aan. Vervolgens nemen wij contact met u op over de specificaties van de gewenste producten.

Wenst u alvorens u een bestelling maakt deskundig advies of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 – 53 95 33 59.

Andere bezoekers bekeken ook:

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht