BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Luxe geschenkdoos

Bent u op zoek naar luxe dozen, zoals een geschenkdoos of verzenddozen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u heeft de specialist gevonden. Bij BAGS&BAGS bent u aan het juiste adres voor het laten ontwerpen, vervaardigen en leveren van retailverpakkingen.

Denk hierbij aan luxe dozen, diverse soorten draagtassen en kledinghoezen. Ieder product dat u bij ons besteld, wordt geheel op maat gemaakt. Zo sluit immers de verpakking aan op zowel uw wensen als de identiteit die u als bedrijf wilt uitstralen. Onze service stopt niet bij deskundig advies. Zo zorgen we ook voor een correcte levering en stellen ons flexibel op tegenover klanten. Dat is waar u bij BAGS&BAGS op kunt rekenen.

Benader de specialist voor luxe dozen als verzenddozen of geschenkdoos op maat

Wilt u uw relaties, klanten of medewerkers verrassen met een cadeau? Of wilt u klanten van dienst zijn en producten op luxe wijze versturen? Kies dan voor luxe dozen, zoals verzenddozen of een geschenkdoos, die op maat worden gemaakt bij BAGS&BAGS. Wij beschikken over verschillende soorten luxe dozen om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Daarnaast werken wij met professionele DTP-ers die de lay out van uw verpakking kunnen realiseren. Met verpakkingen op maat kunt u uw bedrijfsidentiteit optimaal presenteren. Waar wacht u nog op?

Naast luxe dozen ook de specialist in andere verpakkingsmaterialen

Bij BAGS&BAGS kunt u niet enkel terecht voor een luxe geschenkdoos of verzenddozen, maar ook voor vele andere verpakkingsmaterialen, zoals:

  • Papieren draagtassen;
  • Kraft papier draagtassen;
  • Non Woven / PP woven draagtassen;
  • Kledinghoezen;
  • Plastic draagtassen.

Uiteraard worden deze draagtassen en kledinghoezen op maat vervaardigd met bijvoorbeeld het bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een eigen ontwerp en met zelfgekozen materialen.

Maak vandaag nog een afspraak

Wanneer u interesse heeft in luxe dozen, zoals een geschenkdoos of verzenddozen, doet u het goed om een afspraak te maken met de deskundige medewerkers van BAGS&BAGS voor persoonlijk advies. Hier is men te allen tijde op de hoogte van de nieuwste trends. Hiermee kunnen wij inspelen op de wensen die u heeft ten aanzien van de producten die u wenst.

Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06 – 53 95 33 59. U kunt ons ook bereiken wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze dienstverlening. Bent u er al uit welke luxe geschenkdoos u wilt? Vraag dan direct een offerte aan op de website.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht