BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Luxe draagtassen

Wanneer u op zoek bent naar luxe draagtassen, zoals papieren tassen, gaat u naar een specialist op het gebied van retailverpakking. Dé specialist in de omgeving van Breda is natuurlijk BAGSBAGS. Hier heeft men al ruim 15 jaar ervaring in zowel het ontwerpen, vervaardigen als leveren van verpakkingsmaterialen.

Klanten staan bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat verpakkingen, zoals luxe (papieren) draagtassen perfect moeten aansluiten bij de uitstraling van een winkel. De deskundige medewerkers van BAGS&BAGS voorzien u graag van persoonlijk advies om vervolgens aan de hand van uw wensen een prachtig ontwerp te realiseren. Wij zijn u graag van dienst.

Luxe (papieren) draagtassen: bedrijfsidentiteit optimaal presenteren

Nadat uw klanten een aankoop hebben gedaan in uw winkel, geeft u doorgaans een draagtas mee. Het mag duidelijk zijn dat uw klanten hét visitekaartje zijn en door de winkelstraat struinen met uw draagtas. Het is daarom een goed idee om (luxe) draagtassen op maat te laten maken welke aansluit op uw uitstraling, product en huisstijl. Door onze nauwe samenwerking met professionele DTP-ers kunnen wij voldoen aan al uw wensen ten aanzien van de bedrukking. Op die manier kunt u uw bedrijfsidentiteit optimaal presenteren.

De luxe papieren draagtassen van BAGS&BAGS zijn van stevige kwaliteit. Zo zijn ze voorzien van omslag- en bodem karton wat de tas extra stevig maakt. De katoenen koorden aan de tas liggen prettig in de hand en zorgen bovendien voor een chique uitstraling.

Ook uw partner voor andere modellen draagtassen

Naast dat u kunt kiezen uit diverse soorten luxe papieren tassen, kunt u bij ons terecht voor andere modellen draagtassen. Of u nu op zoek bent naar kraftpapier draagtassen, PP woven, non woven draagtassen of plastic draagtassen; bij BAGS&BAGS wordt iedere draagtas met zorg ontworpen, vervaardigd en geleverd.

Contacteer ons voor een offerte of deskundig advies

De deskundige medewerkers van BAGS&BAGS voorzien u, indien gewenst, van persoonlijk advies en bespreken aan de hand van uw wensen graag de mogelijkheden. Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen over ons assortiment of wenst u meer gedetailleerde informatie over de luxe papieren draagtassen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 53 95 33 59. Via onze website is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht