BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Katoenen tas met opdruk

Wilt u de aankopen van uw klanten kunnen meegeven in een duurzame katoenen tas met opdruk? Deze draagtassen zijn sterk, milieuvriendelijk en leverbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Zo heeft u een eigen, unieke katoenen tas met opdruk. Bags&Bags is gespecialiseerd in het vervaardigen van katoenen shoppers maar ook andere modellen ontwerpen wij graag voor u. Natuurlijk doen wij dit in nauwe samenspraak met u.

Laat uw eigen katoenen tas met opdruk ontwerpen

Wilt u een duurzame katoenen tas met opdruk, maar heeft u nog geen idee hoe deze eruit moet komen te zien? Wij kijken graag samen met u om het mooiste ontwerp te maken voor een tas waar u trots op kunt zijn. Bags&Bags adviseert u graag over het mooiste ontwerp voor uw eigen katoenen tas met opdruk.

Maak een afspraak met ons

Wanneer u een katoenen tas met opdruk wilt laten ontwerpen, maken wij graag een afspraak met u.  Wij geven persoonlijk advies en geven het aan wanneer u bijvoorbeeld beter kunt kiezen voor een papieren of duurzame tas. Zo kunt u uw klanten optimaal promotie laten maken voor uw bedrijf, op een zo duurzaam mogelijke manier. Maak een afspraak via +31 6 53 95 33 59.

Andere bezoekers bekeken ook:

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht