BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Geschenkdoos

Voor een (luxe) geschenkdoos gaat u naar dé specialist op het gebied van retailverpakking, BAGS&BAGS. Wij ontwerpen en vervaardigen verpakkingen in de breedste zin van het woord: van papieren draagtassen tot kledinghoezen en van een luxe doos met deksel tot aan nylon tasssen. Hierbij stellen wij ons te allen tijde flexibel op tegenover onze klanten. Hierbij staat u als klant centraal en bespreken wij graag uw wensen. Door onze nauwkeurige samenwerking met DTP-ers is qua lay out alles mogelijk. Dat is de service die u bij BAGS&BAGS kunt verwachten.

Geschenkdoos van uitstekende kwaliteit verkrijgbaar bij specialist

Een geschenkdoos, zoals een luxe doos met een deksel, kan uitstekend bijdragen aan de beleving van uw klanten, relaties en medewerkers. Dit bereikt u natuurlijk niet met een willekeurige geschenkdoos zonder bedrukking.

Daarom ontwerpen en vervaardigen wij dergelijke dozen geheel op maat met een door u gekozen bedrukking. Denk hierbij aan een bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp. Zo zal een op maat gemaakte luxe doos met een deksel perfect aansluiten bij uw organisatie. Bij BAGS&BAGS vindt u gegarandeerd dé geschenkdoos waar u naar op zoek bent.

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een geschenkdoos, zoals een luxe doos met een deksel, om indruk te maken op uw klanten, relaties en medewerkers? Maak dan een afspraak met de deskundige medewerkers van BAGS&BAGS. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en geven wij u persoonlijk advies dat gebaseerd is op de huidige trends en ontwikkelingen, maar houden uiteraard ook rekening met uw wensen.

Neem telefonisch contact met ons op via 06 – 53 95 33 59 voor het maken van een afspraak. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar voor meer gedetailleerde informatie of bij vragen. Het is ook mogelijk om direct via de website een offerte aan te vragen.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht