BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Gepersonaliseerde kartonnen dozen

Bent u gespecialiseerd in schoenen, dan wilt u deze natuurlijk kunnen verzenden of meegeven in gepersonaliseerde kartonnen dozen. U wilt geen standaard bruine doos en ook is het niet ideaal als u uw schoenen moet meegeven in de doos die u door uw leverancier of door het schoenenmerk krijgt aangeleverd. U wilt natuurlijk reclame maken voor uw prachtige winkel.

Gepersonaliseerde kartonnen dozen volgens uw eigen ontwerp

Wanneer u gepersonaliseerde kartonnen dozen wilt laten ontwerpen, biedt Bags&Bags u verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw ontwerp rechtstreeks op het karton te laten drukken, wat het meest milieuvriendelijk is. Daarnaast is het mogelijk om een seal laag op het karton te laten drukken, wat een luxueuze uitstraling geeft aan de verpakking van luxe schoenen.

Tip: laat een boodschap op uw schoenendoos drukken

Bij gepersonaliseerde kartonnen dozen denkt u wellicht direct aan het drukken van uw logo op de kartonnen doos. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een specifieke tekst op de doos drukken. Een persoonlijke boodschap op, bijvoorbeeld de binnenzijde van de doos geeft uw klant een goed gevoel ten aanzien van uw merk of bedrijf. Bedank uw klant bijvoorbeeld voor zijn of haar aankoop, of wijs hem of haar op een actie, wellicht vergezeld met een actiecode.

Laat ons uw persoonlijk ontwerp zien

Bags&Bags maakt uw kartonnen verpakking graag precies zoals u deze voor u zich ziet. Of dit nu gepersonaliseerde kartonnen dozen of papieren draagtassen zijn. Iedere lay-out kan gerealiseerd worden. Maak een afspraak zodat we uw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Bel ons hiervoor op telefoonnummer +31 6 53 95 33 59.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht