BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Draagtassen met logo

Wilt u professionele draagtassen met uw logo laten bedrukken? Als specialist heeft Bags&Bags verschillende varianten en wij kunnen uw draagtas maken volgens uw eigen ontwerp. Draagtassen met logo zijn er in verschillende vormen en in alle denkbare kleuren. Door uw logo erop te laten drukken, heeft u uw eigen mobiele visitekaartje. Wanneer uw klanten uw winkel verlaten, maken zij met uw draagtas reclame voor uw bedrijf. En het voordeel is: de tassen worden vaak meerdere malen gebruikt, dus het reclame-effect gaat nog lang door. Ook worden de tassen vaak meegenomen naar het werk, naar school of op vakantie, waarmee uw afzetgebied mogelijk wordt vergroot wordt.

Ga voor milieuvriendelijke draagtassen met logo

Wilt u uw eigen draagtassen met logo, maar wilt u ook aan het milieu denken? Deze draagtassen zijn er ook in duurzame variant, namelijk van papier. Helemaal duurzaam zijn de woven draagtassen, big shoppers gemaakt van verschillende stoffen. Ook deze tassen zijn leverbaar in verschillende varianten, kleuren, vormen en met uw eigen opdruk.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Wij bekijken graag hoe wij deze tot uitvoer kunnen brengen. Maak een afspraak via +31 6 53 95 33 59.

Andere bezoekers bekeken ook:

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht