BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Boodschappentas met logo

Als u zware of grote producten verkoopt, kan het hebben van een boodschappentas met logo erg handig zijn. Dat geldt voor uw klanten, maar ook voor u. Waarom? Klanten die een boodschappentas met uw eigen logo gebruiken, maken automatisch reclame voor uw bedrijf; een eenvoudige manier van promotie!

Bags&Bags maakt de boodschappentas die u wilt. Iedere gewenste lay-out is mogelijk. Voor uw eigen big shopper heeft u de keuze uit verschillende materialen.

Plastic of papieren boodschappentassen met uw eigen logo

Heeft u in plaats van een big shopper liever een plastic of papieren boodschappentas met uw eigen logo en ontwerp? Er is keuze uit vele modellen, van eenvoudig tot luxueus met verschillende details, maar ook kraft draagtassen van bijvoorbeeld milieuvriendelijk papier, met platte of gedraaide varianten zijn mogelijk. Zo kunt u precies die boodschappentas met logo laten maken die u in gedachten had!

Maak een afspraak met ons

Voor het ontwerpen van de boodschappentas met logo zoals u die in gedachten heeft, bespreken wij graag uw wensen met u. Ook bekijken we wat er mogelijk is. We bekijken het ontwerp voor uw tas, welke wensen u hierin heeft en wat er mogelijk is. U kunt ons bereiken op +31 6 53 95 33 59.

Andere bezoekers bekeken ook:

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht