BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Big shopper bedrukken

Wilt u een big shopper laten bedrukken op professionele wijze? Bags&Bags levert PP woven draagtassen, zoals big shoppers ook wel genoemd worden. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en in iedere gewenste lay-out. Deze big shoppers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals verschillende soorten stof, kunststoffen en zelfs papier.

Laat uw big shopper met uw eigen ontwerp bedrukken

Heeft u al een eigen ontwerp in gedachten voor uw big shopper? Maar twijfelt u of dit ontwerp uitvoerbaar is? Bags&Bags helpt u graag bij het finetunen van uw ontwerp en voorziet u van persoonlijk advies, zodat u de tas krijgt die u voor ogen heeft. Zo kunt u op een uitgesproken manier uitdragen waar uw winkel voor staat.

Big shoppers

Het milieu is een steeds belangrijker onderwerp voor ondernemers. De veel gebruikte plastic tassen hebben een slecht imago, omdat het maken hiervan belastend is voor het milieu en deze tassen vaak terecht komen in de natuur. Een goede oplossing is het verpakken van uw product in duurzame papieren tassen of shoppers. Deze shoppers worden vaak hergebruikt waardoor uw winkel of product steeds weer zichtbaar is en tevens minder milieubelastend zijn, goed voor uw imago!

Laat uw ideeën over een mooi ontwerp werkelijkheid worden

Bags&Bags bespreekt graag de mogelijkheden met u. U bereikt u ons op +31 6 53 95 33 59.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht