BAGS&BAGS de specialist in draagtassen
N

Op maat gemaakt

N

Beste kwaliteit

N

Betrouwbaar

N

Persoonlijke services

Bedrukte tassen

Bent u op zoek naar een leverancier waar u bedrukte tassen en dozen kunt kopen, maar heeft u deze nog niet gevonden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u heeft uw ideale leverancier gevonden, namelijk BAGS&BAGS.

Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het leveren van vele soorten tassen, waaronder bedrukte dozen en tassen. Uiteraard worden onze producten allen geheel op maat gemaakt, zodat uw bedrijfsidentiteit optimaal naar voren komt. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Bedrukte tassen en dozen het perfecte visitekaartje

U wilt natuurlijk dat klanten het visitekaartje zijn van uw winkel, daarom kunnen bedrukte tassen en/of dozen niet ontbreken. Naast dat klanten na aankoop met een tas uw winkel verlaten, worden tassen veelvuldig hergebruikt. Daarom is het verstandig om een specialist als BAGS&BAGS te benaderen.

In ons assortiment vindt u namelijk diverse soorten draagtassen, big shoppers, geschenkdozen en kledinghoezen. Zo vindt u gegarandeerd de retailverpakking die perfect aansluit bij het gewenste imago, uw huisstijl en de producten die u verkoopt.

Deskundig advies van de specialist

De medewerkers van BAGS&BAGS zijn continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van retailverpakking. Wij kunnen u dus als geen ander adviseren over de verschillende mogelijkheden. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Om zo veel mogelijk in te spelen op uw wensen, werken wij met professionele DTP-ers die iedere lay out kunnen realiseren.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in bedrukte tassen en dozen van BAGS&BAGS? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Nog liever maken wij samen met u een afspraak om uw wensen te bespreken en u persoonlijk te adviseren.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen ten aanzien van ons assortiment?

Bel dan naar 06 – 53 95 33 59 en wij staan u graag te woord.

Bekijk onze soorten producten:

BAGS&BAGS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten draagtassen, big shoppers en kledinghoezen in verschillende uitvoeringen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan hier contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht